TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Gastenboek

180 berichten, 18 pagina's 
«  » 
20-07-2017
Geplaatst door: Rachel

Spray Tanning

Spray Tanning gedaan super tevreden mooie egale en natuurlijke uitstraling super bedankt. Kom zeker terug

21-06-2017
Geplaatst door: Aaltje

SprayTan

Gisteren mijn benen laten tannen en ben suer tevreden met mijn bruine benen. Ziet er heel natuurlijk uit. Dit ga ik vaker doen

10-03-2017
Geplaatst door: Thijs van Schaik

Berichtje/recensie via facebook

Super service!
Kleur was niet zo als ik wou, belletje gegeven en kon de dag daarna gelijk terug komen voor een gratis vervolg afspraak!
Kleurtje ziet er super uit nu �

10-03-2017
Geplaatst door: Vivian van der Weide

Superblij met de tan!! Geweldige service en zeker een aanrader����

27-02-2017
Geplaatst door: Simone

Sprayen voor toneel

Vandaag bij Kirsten geweest nadat ik haar een paar weken geleden vroeg om mij te spraytannen voor de toneeluitvoering waarin ik speel. In het stuk "Godinnen" zitten we op een privéstrand en daet hoort natuurlijk een mooi zomers kleurtje bij. Kirsten dacht gelijk mee en heeft mij super goed geholpen. Ik voelde mij heel vertrouwd en ik werd heel professioneel geholpen!
Dank je wel Kirsten en tot gauw!
Dikke kus.
Simone

14-02-2017
Geplaatst door: Ilona

Super service! veel keuze qua tijd om af te spreken. Ze was mijn redder in nood op mijn trouwdag omdat een andere praysalon een foutje had gemaakt daarom een lichte plek opmijn schouderblad op mijn trouwdag!! gelukkig kende mijn kapster haar en kwam ze heel erg lief helpen en heeft de lichtere plek mooi weg kunnen werken met wat extra tanning. Was mijn trouwdag toch nog gered!! Nu bijna een jaar later bij haar geweest voor een zwangerschapsshoot die ik binnenkort ga doen dus weet een mooi kleurtje wil hebben. Zeker een aanrader!! en helemaal voor fotoshoots etc staat echt heel mooi op foto's. Super bedankt!

14-02-2017
Geplaatst door: T.

Super service!

Super service!
Kleur was niet zo als ik wou, belletje gegeven en kon de dag daarna gelijk terug komen voor een gratis vervolg afspraak!
Kleurtje ziet er super uit nu

18-04-2016
Geplaatst door: Lineke

Tanning

Geweldig gedaan, ik ben super mooi bruin, kan met een gerust hart op vakantie nu, ik heb een lichte huid en mag niet in de volle zon, dus voor mij is dit zo'n uitkomst. Tot de volgende keer 😄👍

04-11-2015
Geplaatst door: Esmee

Je had gelijk Kirsten, ik zie er goed uit en jullie zijn fantastisch, dank je wel!

18-07-2015
Geplaatst door: Sanne

Spraytan en contourwrap

Vorig jaar voor mijn bruiloft een contour wrap gehad. Merkte dat ik hierdoor strakker in mijn vel kwam te zitten, echt super.

Over de spraytan ben ik onwijs te spreken. Ziet er heel natuurlijk uit. En geeft niet af ( wel belangrijk met een witte trouwjurk). Verder vond ik dat het er vrij lang op bleef zitten. En scheelt me weer heel wat uren zonnebaden