bel of stuur een berichtje naar 0610182123

Oncologie massage Massage bij Kanker

Wat kan oncologie massage voor U betekenen?

Wat kan oncologie massage voor U betekenen?

Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning.

Door de rollercoaster waar je, je ineens in bevind, raak je de niet alleen de regie over je leven en je agenda kwijt,

maar ook de controle over je lichaam. Door de medische (en ''helaas'' zelf ondervonden) kennis van de ziekte, de behandelingen, de bijwerkingen, maar ook van en het ''gedoe'' er omheen ben ik in staat om de massage helemaal af te stemmen en aan te passen op jouw wensen en conditie. Hierdoor wordt een optimale ont-spannings massage verkregen en raakt het lichaam niet verder uit balans. Sterker nog, de massage helpt het contact mét en het vertrouwen in je lichaam te herstellen. Maar nog veel belangrijker: de massage kan symptonen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen.

 

Ook steeds meer ziekenhuizen bieden steeds vaker oncologie massage aan als complementaire ondersteuning, aarzel niet om er naar te vragen bij je behandelend arts. 

 

Oncologie massage geeft geen genezing, maar verbetert absoluut de kwaliteit van leven. Het kan in alle fasen worden ontvangen/gegeven. Niet alleen in de palliatieve/terminale fase, maar ook voor, tijdens en na het intensieve traject van de  chemo's/bestraling/immunotherapie etc.

 

Voordat je daadwerkelijk gemasseerd wordt, hebben we eerst een kennismakings/intake gesprek inclusief anamnese en laat ik je direct kennis maken met deze prachtige vorm van masseren. Dit gesprek kan bij mij in de praktijk of ik kom naar je toe. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en is natuurlijk ook mogelijk via Zoom of een video-call. Daarna betaal je voor een sessie € 75,-. Mocht je vragen hebben of als er iets niet duidelijk is kan je me altijd even bellen of een berichtje sturen op 0610182123 

 

 

Kanker en zoals ik het ''liever'' noem; oncologie is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van je lichaam (en van je agenda) De controle is weg. Je leeft van afspraak naar afspraak, van datum naar datum. En dan is daar de onvermijdelijke dag van de uitslag,....   drama! Vooral de dagen er vlak voor. 

 

De behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je de diagnose krijgt, kom je direct in een medische achtbaan terecht. Alle aandacht is gericht op de diagnose en niet meer op de persoon zelf. Je wordt gezien als patiënt, de aanrakingen zijn bijna alleen nog maar met een medische reden. Terwijl een aanraking zo ontzettend belangrijk is, zeker een aanraking met aandacht zoals bij oncologie massage is heerlijk. Ik kan het je écht aanraden, het is letterlijk en figuurlijk een verademing.