TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Gastenboek

180 berichten, 18 pagina's 
«  » 
23-06-2015
Geplaatst door: Ilona Allon

Lekker kleurtje

Super bedankt voor het mooie kleurtje. Het is echt heel natuurlijk en niemand die ziet dat het gesprayed is. Maar gewoon een lekker kleurtje. Echt een aanrader voor mensen die niet snel bruin worden zoals ik en anders heel vaak onder de zonnebank moeten. Dit is sneller, goedkoper en veiliger voor je huid.

23-06-2015
Geplaatst door: Mirene

Contourwrap

Goede en vriendelijke service van Kirsten.
Was sceptisch over de behandeling maar wilde t ook proberen. En inderdaad een zachtere huid en wat centimeters verloren!

21-06-2015
Geplaatst door: Johanna

Contourwrap

Na 3 behandelingen heel veel cm' s,kwijt en 2 maatjes minder!!
Kirsten bedankt

13-05-2015
Geplaatst door: Jennifer

tanden bleken en spray tan

Wauw wat een top resultaat! Ik ben verslaafd! :D

29-04-2015
Geplaatst door: Sandra

Eindelijk eens bruine benen. En het ziet er heel natuurlijk uit. Ik kon snel terecht en ben prima geholpen. Ben benieuwd hoe het blijft, maar kom vast weer terug.

18-03-2015
Geplaatst door: Marianne

Top resultaat

Vandaag voor se 2e keer geweest en wat een super resultaat zonder zon. Ik zie er gezond uit.m
Goede uitleg en super service

01-07-2014
Geplaatst door: Judth

Ben vandaag voor een tanning gegaan even een mooi kleurtje op de huid voor een leuk festival !!!Bedankt voor je goeie ontvangst en uitleg ben er erg blij mee!!!Liefs Judith

07-06-2014
Geplaatst door: Ilona Allon

Tanning voor zwangerschapsshoot

Door toeval bij Kristel terecht gekomen. Ze was mijn redster in nood op mijn trouwdag. Vanwege een foutje door een andere tanningstudio had ik op de ochtend van mijn trouwdag ineens een witte vlek op mijn schouderblad!! Gelukkig kende mijn kapster haar en belde op. Ze kwam heel snel aan om te helpen (zonder dat ik klant was) en heeft de plek met extra tanning bewerkt. Op de dag zelf daarna vrijwel niks meer van te zien. Dus een super dag gehad!! Nu bijna een jaar later bij haar voor een tanning omdat ik een zwangerschapsshoot ga doen en graag weer een kleurtje wilde hebben. Vanwege haar hulp en goede service dus naar haar gegaan. Zeker een aanrader voor bijzondere gelegenheden en super als je een mooie kleur wil maar wel natuurlijk eruit wil zien. Als blond harige die snel verbrand een uitkomst!

22-05-2014
Geplaatst door: Kimberly

Tanning

Net langs geweest bij tanning studio 33 je word er echt goed ontvangen en was me eerste x dus alles werd duidelijk en goed uitgelegd nu paar uurtjes verder en je ziet echt duidelijke resultaat super blij ermee. Kom zeker nog eens langs.

Bedankt Kirsten

11-05-2014
Geplaatst door: Mara & Jamie

Goede kwaliteit goede service ! Zeker een aanrader