TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Detox pakking

SPECTACULAIRE AANBIEDING!! 3 behandelingen voor maar: € 250,-

(Deze behandeling is alleen geschikt als je er snel goed uit wil zien)

 
De detox pakking verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

 

Voor een losse detox pakking betaalt U € 95,-

 

Tevens kunt U aansluitend bij ons een detox gezichtsbehandeling ondergaan. Terwijl Uw lichaam heerlijk ontspannen aan het werk is om te ontgiften, geniet U intens van totale ontspanning. 

 

De Detox gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, peeling, massage, masker en dan  aansluitend een dag of nachtverzorging. Deze behandeling kost normaal gesproken € 47,50, maar in combinatie met de detox pakking betaalt U maar € 37,50.

 

U zult blij verrast zijn met deze heerlijke behandeling!

 

Detox pakking

Direct cm
Direct cm's verlies

 

 

De detox pakking is van oorsprong een therapeutische behandeling, welke bedacht is als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten.

 

Deze pakking verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

Detox/ontgiften

De Contour Wrap
De Contour Wrap

 

 

De elastische windels, welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag/wrap. 

 

De giftige (toxische) stoffen die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld worden aangetrokken door de warme omslag en proberen langs deze weg het lichaam te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en gaan er na een uurtje rusten af.

Weg met bikinistres

Lekkerder in je Vel met Contour Wrap
Lekkerder in je Vel met Contour Wrap

De huid voelt zijdezacht aan en U hoeft na de behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder cm's verlies tot gevolg. Met de Contour Wrap voelt U zich lekkerder in Uw vel. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.

 

De Contour Wrap werkt op plaatsen waar U moeilijk afslankt en is een geweldige start voor een vermageringskuur. Deze detox pakking verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies. En is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid (trouwjurk!)

Niet alleen bij overgewicht

Niet alleen bij overgewicht.
Niet alleen bij overgewicht.

 

 

Het is niet ongewoon dat U na een kuur van drie behandelingen een maatje kleiner in kleding gaat. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht.

 

Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, heeft baat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, doordat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

Ook Patty Brard is een fan van onze detox pakking

COLUMN PATTY BRARD

Even over… Universal Contour Body Wrap

 

Ik zal wel onder een steen gelegen hebben de laatste 25 jaar, maar je laten inzwachtelen met mineralenklei, de Universal Contour Body Wrap, blijkt al die tijd in Engeland, Amerika en ook hier al een goedwerkende methode om je lichaam op een andere manier te detoxen dan alleen via een dieet, beweging en mijn befaamde klysma’s. Ben je een fanatieke sporter en sapdrinker maar schiet het nog steeds niet echt op met de kilo’s, dan heb ik de gouden tip.

 

Er blijkt namelijk een derde factor van invloed op je gewicht en dat zijn gifstoffen, oftewel toxines. Vandaag ben ik met een vriendin die dezelfde problemen heeft als ik – je stinkende best doen, maar toch niet echt afvallen – afgereisd naar Den Bosch, waar wij een uitgebreide les in ontgiften van het lichaam middels wikkels met klei kregen. Gifstoffen krijg je door (slechte) voeding, suiker, alcohol, roken, luchtverontreiniging, medicatie of door stress en/of onregelmatig leven. Die stoffen worden in het lichaam opgeslagen en de nieren en de lever zullen proberen deze stoffen te elimineren. Maar als de hoeveelheid aan deze stoffen zoveel is dat de lever dat niet meer aankan, dan slaat de lever deze stoffen op in de VETCELLEN! Daar worden alle gifstoffen letterlijk door een laag vetcellen omringd en kunnen ze niet ontsnappen. Dus hoe meer gif en onnatuurlijke stoffen je nieren en lever niet meer kunnen elimineren, hoe meer vetcellen gevuld worden met vet dat al die gifstoffen opslaat. Dan kan je sporten en diëten wat je wilt, maar je vetweefsel is dan inmiddels een afvalbak geworden. Een Universal Contour Body Wrap verwijdert de gifstoffen echter.

 

Bij onze eerste behandeling werden we gemeten, voor en na de behandeling. Ik ben na de eerste behandeling op verschillende plaatsen in totaal 32 cm omvang verloren, mijn vriendin 38 cm. Mijn zwakste punt is mijn buik, ik was maar liefst 6 cm in de taille kwijt. Ik was grieperig toen ik binnenkwam, ik voelde me 100% beter toen ik wegging. Ik ga het sporten en sappen uiteraard niet opgeven, maar je zult begrijpen: de komende vijf zondagen heb ik voor niemand tijd, want dan gaat zoete lieve Gerritje met gierende banden naar Universal Contour Body Wrap in Den Bosch, waar ik echt een hoop ellende hoop te elimineren. Wat een superbehandeling!

 

http://www.weekend-online.nl/nieuws/17555/column-patty-brard201534