TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Qi Gong

26-08-2018

Qi Gong

Qi Gong

Rustige bewegingen gericht op ademhaling zodat je energie (Qi) beter gaat stromen. Door de langzame, gecontroleerde bewegingen worden de meridianen en energiebanen gesterkt.  Het is een intense manier van bewegen. De Qi Gong kan ook zittend of liggend worden beoefend. Hoe langzamer U beweegt hoe beter het is voor Uw Qi, omdat U bewuster gaat bewegen, gaat Uw ademhaling ook rustiger en zal U ervaren dat U zich lekkerder in Uw vel gaat voelen.

 

Het is altijd mogelijk om een proef-Qi sessie af te spreken.  Afgaand op Uw doelstelling, lichaam en wensen zorgen wij er dan voor dat we gericht aan Uw Qi kunnen werken. Het liefst werken wij in een privé Qi-sessie, maar het is uiteraard ook mogelijk om met meerdere personen de Qi Gong te beoefenen. U kan altijd even bellen of een berichtje sturen op 0610182123 of voor meer info@tanningenbeautystudioheerhugowaard.nl 

 

Naast de "standaard" Qi Gong ervaring is het ook mogelijk een gepersonaliseerde Qi Gong (re)TREAT yourself te boeken. Dit betreft een dag(deel), weekend of anders door ons samen in te vullen; diverse Qi Gong sessies zijn mogelijk, desgewenst gevolgd door Qi Gong Wellnessmassage, heerlijke gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en als ultieme beleving een aloe vera bad. U wordt volledig in de watten gelegd en het zal U aan niets ontbreken! De Qi zal weldadig stromen!

 

Voor info@tanningenbeautystudioheerhugowaard.nl of bel/@pp naar 0610182123