TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Qi Gong

26-08-2018

Qi Gong ( Qi spreek je uit als Chi --> t-sj-ie )

Qi Gong      ( Qi spreek je uit als Chi --> t-sj-ie )

Qi Gong is een bewegende meditatie. Rustige, langzame bewegingen, gericht op de ademhaling, hierdoor worden energiebanen en meridianen gesterkt en gaat je Qi (energie) beter stromen. Qi Gong kan ook in zittend of in een liggende houding.  Uw ademhaling wordt rustiger en U zal ervaren dat U zich lekkerder in Uw vel gaat voelen.

 

Het is altijd mogelijk om een proef-Qi sessie af te spreken.  Afgaand op Uw doelstelling, lichaam en wensen zorgen wij er dan voor dat we gericht aan Uw Qi kunnen werken. Het liefst werken wij in een privé Qi-sessie, maar het is uiteraard ook mogelijk om met meerdere personen de Qi Gong te beoefenen. U kan altijd even bellen of een berichtje sturen op 0610182123 of voor meer info@tanningenbeautystudioheerhugowaard.nl 

 

Naast de "standaard" Qi Gong ervaring is het ook mogelijk een gepersonaliseerde Qi Gong (re)TREAT yourself te boeken. Dit betreft een dag(deel), weekend of anders door ons samen in te vullen; diverse Qi Gong sessies zijn mogelijk, desgewenst gevolgd door Qi Gong Wellnessmassage, heerlijke gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en als ultieme beleving een aloe vera bad. U wordt volledig in de watten gelegd en het zal U aan niets ontbreken! De Qi zal weldadig stromen!

 

Voor info@tanningenbeautystudioheerhugowaard.nl of bel/@pp naar 0610182123