TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Tanden Bleken

Tanden Bleken voor maar € 249,-

Wij bleken met een peroxideloze-gel. Deze gel is goedgekeurd door de EU. Deze gel bevat geen bijtende bestanddelen zoals bijvoorbeeld waterstofperoxide. De gel is veilig, pijnloos en effectief.

 

In de peroxideloze gel zit een zuiveringszout dat de donkere aanslag en gele tanden tegengaat.

 

Aangezien wij veel vragen krijgen m.b.t. Tanden Bleken hebben wij voor U een info-video toegevoegd. Klik op de onderstaande link om deze te bekijken.  http://www.cosmotology.nl/nl/video

(de video is van 2012 inmiddels gebruiken wij geen bitjes meer)

 

Veilig tandenbleken met een peroxidelozegel

Uit onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat onze methode uw tanden en/of mond niet aantast of beschadigt. Veel mensen weten niet dat een glas vers geperste sinaasappelsap schadelijker kan zijn voor het gebit.

 

Het mooiste en beste resultaat kan echter alleen worden behaald als uw gebit in een goede en vooral gezonde conditie is. Wij raden onze klanten daarom altijd aan om voor het bleken van uw tanden een afspraak te maken bij uw tandarts of mondhygiëniste om uw gebit te laten controleren.

 

De behandeling duurt 30 minuten

Tanden bleken bij Tanning Studio 33  voor & na foto van klant
Tanden bleken bij Tanning Studio 33 voor & na foto van klant

 

De behandeling begint met het reinigen van de tanden. U krijgt een mondspreider in, de gel wordt op de tanden aangebracht en de lamp wordt gestart. De behandeling zal maximaal 30 minuten duren.

 

Na de behandeling raden wij aan om minimaal 12 uur alleen eten en drinken te nuttigen waar geen kleurstoffen en/of bijtende bestanddelen inzitten. (denk aan koffie, rode wijn e.d.)

Hou je tanden stralend en wit

 

 

 

Het mooiste en beste resultaat kan echter alleen worden behaald als uw gebit in een goede en vooral gezonde conditie is. Wij raden onze klanten daarom altijd aan om voor het bleken van uw tanden een afspraak te maken bij uw tandarts of mondhygiëniste om uw gebit te laten controleren.

 

Om Uw tanden stralend wit te houden en de vorming van nieuwe verkleuring te voorkomen, raden wij U aan om de tandpasta van PrevDent te gebruiken. Deze tandpasta bevat geen schurende of agressieve bestandsdelen welke uw glazuur kunnen beschadigen.

 

Tevens is het Mondwater van PrevDent een fantastisch product om samen met de tandpasta te gebruiken. De mondspoeling is speciaal samengesteld om te helpen de tanden stralend wit te houden en de vorming van nieuwe verkleuringen te voorkomen.

Hou je tanden stralend en wit met deze complete kit

  

Hou je tanden prachtig wit en bestel de complete nabehandelings-kit.

 

In deze complete kit zit ook de PrevDent Tooth Gloss. Dit is dé make-up voor het gebit. De PrevDent Tooth Gloss brengt een transparante laag aan op het gebit, waardoor licht beter reflecteert. 

 

Deze unieke technologie geeft uw gebit een glanzende uitstraling en draagt bij in de preventie tegen schadelijke bacteriën. PrevDent Tooth Gloss kan altijd gebruikt worden waar u ook bent, zelfs onderweg. PrevDent Tooth Gloss is veilig in gebruik en bevat geen schadelijke materialen of sterke chemicaliën. 


De kit heeft een waarde van €36.00 U betaalt slechts €29.95!

(U kunt deze kit bij ons in de studio aanschaffen of online bestellen via http://webwinkel.wit.nl/TANDEN/webwinkel.NSF/AllProducts/PrevDent+Pakket+Aanbieding)